marți, 24 ianuarie 2012

Fericirea


          Fericirea... este un cuvant ce il folosim atat de des, in care credem atat de putin si pe care il simtim aproape deloc.
Probabil , ca uneori folosesti in conversatii, conceptul de fericire fara sa te gandesti ce inseamna cu adevarat..Probabil ca in Bmw-ul parcat in fata Vilei din New York nu gasesti fericirea ; sau poate cand te ganesti la noaptea trecuta plina de 
" iubire" gasesti doar regrete ; sau poate ca nici in toate diplomele galbene si prafuite nu gasesti macar initiala cuvantului "FERICIRE". 
         Eu, cred ca perla din mijlocul coroanei, fericirea se regaseste in urmatoarele cuvine " Acum dar raman aceastea trei : credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea". Probabil ca ai obosit fugind dupa acest fulg, ce atunci cand il prinzi nu dureaza decat cateva secunde... dupa care se topeste.   
         Cred, si sper ca daca iubim , cu adevarat pe absolut toti din jurul nostru, si daca speram cu adevarat , si mai adaugam un strop de credinta , eu cred ca peste noi va ninge cu fericire, o fericire eterna, ce mereu va dainui in sufletele noastre, exteriorizandu-se splendid precum chipul unei flori.



" Acum dar raman aceastea trei : credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea".Corinteni 13:13


Something to make you happy!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu